2020 Sonbahar Kış Trendlerinde Sizi Ne Bekliyor?

tarafından semih sahinler üzerinde January 11, 2020

2020 Sonbahar Kış Trendlerinde Sizi Ne Bekliyor?

Henüz kışın soğuk ve dondurucu etkisini tam hissetmedik ancak vitrinlerdeki değişimin farkındayız. Birbirinden sıcak renklerden oluşan ve insanın içini ısıtan kış ve sonbahar modasının en nadide parçaları, modayı takip edenlerin radarına takılmış durumda. Peki 2020 sonbahar kış modasında neler oluyor ve bizi bekleyenler neler?

Hayvan desenli tasarımlar…

Son kış dönemine de damga vurmayı başaran hayvan desenlere sahip tasarımların halen canlılığını ve çekiciliğini koruduğundan söz edilebilir. Özellikle boyun çevresini saran fularlar hayvan modelleri ile çok daha cazip ve estetik. Ayrıca, mont ve kaban örnekleri arasında da leopar desenleri ile ön plana çıkan tasarımlar söz konusu. Çekiciliği, cazibeyi ve gücü simgeleyen hayvan desenler detaylara sahip parçalarla bu kış sezonuna da damga vurmanız mümkün.

Deri yerini koruyor mu?

 Kışın en önemli trend ürünleri arasındaki yerini daima muhafaza etmeyi başaran derinin birkaç farklı tasarıma ve renge bürünerek yenilendiğini söylememiz gerekir. Siyahın hakim olduğu deri kıyafetlerinde daha farklı renk modellerinden yararlanma şansınız var. Etek, pantolon veya takım olarak temin edilebilecek deri ürünleri ile bütün kış boyunca çekici görünmeniz söz konusu. 

Bol kesim modasına devam mı?

Birkaç sezondur görmeye alışık olunan bol kesim modasının sonbahar ve kışın en farklı modası haline geldiğini not edelim. 2020 kış sezonu ürünleri ve modası arasında da tercih edilebilirliğini sürdüren bol kesim modası hem klasik detaylara sahip parçalar hem de pelerin modeli ürünleri ile çok daha çekici olmanızı sağlayacak bir formla vitrinlerdeki yerini almış durumda. Daha çok kazan, mont ve kaban ürünlerinde uygulanan bol kesim modası ile değişik bir stile merhaba denilebilir.

Neon renk stili kıyafetler

Son dönemin tercih edilen kış modası arasında yerini alan neon renkli parçalar, dikkat çekmeyi seven ve renkli giyimi kış ayında da devam ettirmeyi düşünenler açısından iyi bir moda trendi denilebilir. Ancak alışılagelen pastel ton renklerinden asla vazgeçemeyenler açısından ideal bir seçim olmadığını not edelim. Ayrıca, neon renklerle beraber kullanılabilen tüy detaylı parçalar da değişik bir tarzı denemek isteyenler açısından ilgi çekici olabilir.

BAŞA DÖNÜŞ